Som medlem i Lomma Vindsurfingklubb 2021 har du möjlighet att nyttja nedanstående medlemsförmåner:

  • Anmäla dig på våra vindsurfingkurser
  • Delta på våra klubbseglingar
  • Hyra eller stå i kö för brädplats
  • Hyra utrustning för halva priset
  • 10% rabatt hos Surfspot Sweden
    • Medlemmar i Lomma Vindsurfingklubb har 10% rabatt på www.surfspot.se, undantag kampanjvaror, paketpris och begagnade varor.  Kampanjvaror räknas varor som är med i en kampanj, oftast nersatta minst 20%.  Sortimentet kan man hitta under www.surfspot.se. För att erhålla rabatt mailar man sin order till order@surfspot.se och bifogar sin faktura man mottog för medlemskapet i Lomma Vindsurfingklubb. 

Förövrigt jobbar vi konstant med att gynna vindsurfing i området. Genom att skifta mer fokus till vårt älskade surfspot i Habo Ljung hoppas vi kunna göra det till ett av Sveriges bästa ställe att vindsurfa på. Bättre parkering för alla när det är mycket folk och ett ordentligt alternativ till att byta om i det fria står högt på önskelistan. Målet är enklare surfing året runt och det åstadkommer man bäst i samlad trupp och med bra kontakt till Lomma kommun tror vi. Om ni delar samma vision som vi så stötta gärna saken genom att bli medlemmar hos oss.

Priserna för medlemskap är per kalenderår.
Medlemskap vuxen 2021: 350 kr
Medlemskap ungdom 2021 (till året man fyller 20) : 250 kr
Familjemedlemskap 2021 (samma address) : 500 kr

Hur gör jag för att bli medlem 2021?
Välj vilken typ av medlemskap nedan och klicka dig vidare till registrering. När ni registrerat era personuppgifter så genereras en faktura automatiskt och skickas till e-posten ni angav. Var du medlem förra året måste du registrera igen, om du bara betalar in till plusgirot kommer du inte med i medlemsregistret.

Uppstår det några problem med registreringen eller ni har några andra frågor om medlemskap hör av er till info@lommavindsurfing.se så hjälper vi er.

Lagring av personuppgifter
I och med ansökan om medlemskap ger ni ert samtycke i att vi lagrar era personuppgifter enligt personuppgiftslagen (PUL). Era uppgifter lämnas aldrig vidare till en tredjepart förutom till Riksidrottsförbundet (RF) vid registrering av klubbens medlemmar. Detta är också anledningen till att vi behöver personnummer på alla medlemmar då detta är ett krav från RF.