Medlemskap

Som medlem i Lomma Vindsurfingklubb 2024 har du möjlighet att nyttja nedanstående medlemsförmåner:

  • Delta på våra klubbseglingar
  • Hyra eller stå i kö för brädplats
  • Hyra utrustning till bättre pris
  • 10% rabatt hos Surfspot Sweden
    • Medlemmar i Lomma Vindsurfingklubb har 10% rabatt på www.surfspot.se, undantag kampanjvaror, paketpris och begagnade varor.  Kampanjvaror räknas varor som är med i en kampanj, oftast nersatta minst 20%.  Sortimentet kan man hitta under www.surfspot.se. För att erhålla rabatt mailar man sin order till order@surfspot.se och bifogar sin faktura man mottog för medlemskapet i Lomma Vindsurfingklubb. 

För övrigt jobbar vi konstant med att gynna vindsurfing i området. Genom att skifta mer fokus till vårt älskade surfspot i Habo Ljung hoppas vi kunna göra det till ett av Sveriges bästa ställe att vindsurfa på. Bättre parkering för alla när det är mycket folk och ett ordentligt alternativ till att byta om i det fria står högt på önskelistan. Målet är enklare surfing året runt och det åstadkommer man bäst i samlad trupp och med bra kontakt till Lomma kommun tror vi. Om ni delar samma vision som vi så stötta gärna saken genom att bli medlemmar hos oss.

 

Priserna för medlemskap är per kalenderår.
Medlemskap vuxen 2024: 350 kr
Medlemskap ungdom/student 2024 (till året man fyller 20) : 250 kr
Familjemedlemskap 2024 (samma address) : 500 kr

Hur gör jag för att bli medlem 2024?
Följ länken nedan för att komma åt utbudet av våra medlemskap.

https://lommavindsurfing.se/produkt-kategori/medlemskap/

Uppstår det några problem med registreringen eller ni har några andra frågor om medlemskap hör av er till info@lommavindsurfing.se så hjälper vi er.