Medlemskap

Som medlem i Lomma Vindsurfingklubb 2023 har du möjlighet att nyttja nedanstående medlemsförmåner:

  • Delta på våra klubbseglingar
  • Hyra eller stå i kö för brädplats
  • Hyra utrustning till bättre pris
  • 10% rabatt hos Surfspot Sweden
    • Medlemmar i Lomma Vindsurfingklubb har 10% rabatt på www.surfspot.se, undantag kampanjvaror, paketpris och begagnade varor.  Kampanjvaror räknas varor som är med i en kampanj, oftast nersatta minst 20%.  Sortimentet kan man hitta under www.surfspot.se. För att erhålla rabatt mailar man sin order till order@surfspot.se och bifogar sin faktura man mottog för medlemskapet i Lomma Vindsurfingklubb. 

För övrigt jobbar vi konstant med att gynna vindsurfing i området. Genom att skifta mer fokus till vårt älskade surfspot i Habo Ljung hoppas vi kunna göra det till ett av Sveriges bästa ställe att vindsurfa på. Bättre parkering för alla när det är mycket folk och ett ordentligt alternativ till att byta om i det fria står högt på önskelistan. Målet är enklare surfing året runt och det åstadkommer man bäst i samlad trupp och med bra kontakt till Lomma kommun tror vi. Om ni delar samma vision som vi så stötta gärna saken genom att bli medlemmar hos oss.

 

Priserna för medlemskap är per kalenderår.
Medlemskap vuxen 2023: 350 kr
Medlemskap ungdom/student 2023 (till året man fyller 20) : 250 kr
Familjemedlemskap 2023 (samma address) : 500 kr

Hur gör jag för att bli medlem 2023?
Välj vilken typ av medlemskap nedan och klicka dig vidare till registrering. När du registrerat dina personuppgifter så genereras en faktura automatiskt och skickas till e-posten du angav.

  • Var du medlem förra året måste du registrera igen! Om du bara betalar in till plusgirot kommer du inte med i medlemsregistret.
  • Har du gått kurs hos oss i sommar? Då finns du redan registrerad hos oss. Skicka ett mejl till oss så skickar vi en faktura till dig manuellt.

Uppstår det några problem med registreringen eller ni har några andra frågor om medlemskap hör av er till info@lommavindsurfing.se så hjälper vi er.

Registrera ny användare eller medlem