Nybörjarkurs Vindsurfing

Läs informationen nedan!

Allmän info: På våra nybörjarkurser får du under säkra förhållanden lära dig att vindsurfa. Tillsammans med våra erfarna instruktörer och vårt breda utbud av modern utrustning, ges du den bästa möjligheten att lära dig vindsurfa!

Simkunnighet är givetvis ett måste! Även fast vi till stor del rör oss på grunt vatten måste alla elever vara simkunniga. Om det under kursen visar sig att en elev inte är simkunnig kommer instruktörerna inte släppa ut eleven på vattnet.

Utöver all vindsurfing består kursen av grundläggande teori, sjösäkerhet, utrustningstips mm. Den stora biten är naturligtvis det praktiska. Genom att prova själv, med hjälp och stöd från instruktörerna, lär du dig behärska brädan och seglet så att du på slutet av kursen kan ta dig vart du vill på vattnet. Teorin och tekniken du lär dig på kursen ger dig en bra bas för att utvecklas på egen hand efter avslutad kurs.

Pris: 2099 kr
Allt ingår i kursavgiften, d.v.s. bräda, segel, våtdräkt och flytväst. Eleverna bör ha med sig badkläder, handduk och varma kläder. De som går helgkurs behöver även ha med sig något att äta till lunchpausen.

Ålder: 9 år eller äldre, ingen är för gammal.

(Barn som är yngre än 9 år kan ta privatlektioner eller hyra utrustning med en vuxen)

Bokningsregler:

  • Betalning sker med Swish här på hemsidan.
  • Vi har ett begränsat antal platser på våra kurser. Om platserna är slut för en kurs ni vill gå på får ni gärna skicka ett mejl till oss på info@lommavindsurfing.se så kan vi säkert erbjuda er något annat som fungerar.

Alla kurser har vindgaranti! Det innebär att du som deltagare alltid erbjuds ett nytt tillfälle om någon del av kursen blir inställd på grund av det inte blåser alls, blåser för mycket eller åskar.

Följ länken nedan för information om köprätt, retur och ångerrätt:

Allmänna villkor vindsurfingkurs

Nedan ser ni kurser som går att boka för tillfället:

 

Vi har just nu inga kurser uppe för bokning. Kurserna förväntas läggas ut här i mars månad.