Surfskolan

Vindsurfa är livet!

Man kan fråga sig varför en del människor i Sverige vindsurfar mitt i vintern när kvicksilvret går under fryspunkten. Är vindsurfare ett udda släkte utan hjärnceller? Svaret är enkelt! Det finns inget som slår känslan av att susa fram över vattenytan med en bräda under fötterna. Vindsurfa är livet!

Vissa beskriver vindsurfing som total frihet och mental avslappning. Andra som en adrenalinkick utan dess like. Det kvittar om du är söndagsseglaren som gillar att glida runt på en planka över ett lugnt hav i solnedgången, eller om du är ett speedfreak som jagar hastighetsrekord på 50 knop (ca 90 km/h). Vindsurfing är en sport för alla och erbjuder inte bara ett roligt och enkelt sätt att hålla sig i form. Att utöva sporten öppnar också upp ett socialt forum med öppensinnat och trevligt folk.

Vi lär dig vindsurfa!

Lomma Vindsurfingklubb har i över 25 år arrangerat vindsurfingkurser i Lomma och är den största vindsurfingskolan i Skåne (Sverige?). Genom långvarig erfarenhet och engagemang inom sporten kan vi erbjuda nybörjare att börja vindsurfa på ett säkert och roligt sätt. Våra instruktörer anpassar sig individuellt till kursdeltagarnas nivå och surfar tillsammans med kursdeltagarna för att lära ut på bästa sätt. Vår surfutrustning är av senaste modell och gör att det idag är mycket enklare att lära sig vindsurfa än för 10 år sedan.

Vi är Sveriges största vindsurfingförening med över 500 medlemmar. Våra lokaler ligger mitt på stranden i Lomma, vilket är en mycket bra plats att lära sig vindsurfa på. Surfskolan erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för att göra vindsurfing till en härlig upplevelse.

Det är lätt att ta sig till oss via kollektivtrafik både från Malmö och Lund. Våra lokaler är belägna 300 meter norr om hamnpiren i Lomma, 20 meter från vattnet på stranden i Lomma. Vägbeskrivning hittar du under kontakt.

Surfskolans aktiviteter

  • Nybörjarkurs
  • Fortsättare
  • Uthyrning
  • Privatlektion
  • Ungdomsverksamhet
  • Företags-event
  • Svensexa/Möhippa
  • Friluftsdag